Dizajnom protiv krzna

31_01_2008
Dizajnom protiv krzna

Madi dizajneri pozvani su da naprave kreativan, efektan animirani film koji šalje važnu, suosjećajnu poruku da je nošenje krzna okrutno i nepotrebno. Pobjednici regionalnog natjecanja u Europi mogu ostvariti vrijedne nagrade od 1000, 500 ili 250€ gotovine.

Međunarodna koalicija protiv krzna Fur Free Alliance, čiji je član od prošle godine udruga Prijatelji životinja, već šestu godinu organizira međunarodni natječaj pod nazivom Design Against Fur za studente dizajna u kojem od ove godine mogu sudjelovati i studenti iz Hrvatske. Madi dizajneri pozvani su da naprave kreativan, efektan animirani film koji šalje važnu, suosjećajnu poruku da je nošenje krzna okrutno i nepotrebno.

Radovi će biti ocijenjeni od stručnjaka za dizajn i marketing, a natjecanje će se održati u dvjema fazama: regionalno i međunarodno natjecanje. Pobjednici regionalnog natjecanja u Europi mogu ostvariti vrijedne nagrade od 1000, 500 ili 250€ gotovine. Tri najbolja finalista će automatski sudjelovati u internetskoj nagradi po izboru publike i međunarodnom natjecanju za izbor velike nagrade koja iznosi 2.500$ u gotovini.

Rok za prijavu je 11. 04.2008.

www.designagainstfur.com