Više od pokreta

29_01_2008
Više od pokreta

Sudeći prema broju kandidata koji se prijave na plesne radionice Tihane Jovanić i kažu da su obavijest pročitali na portalu <a href="http://split.com.hr">split.com.hr</a> očito među posjetiteljima ima mnogo plesoljubaca :) Prijave za sljedeću vikend <strong>radionicu</strong> su do 10. veljače...

Sudeći prema broju kandidata koji se prijave na plesne radionice Tihane Jovanić i kažu da su obavijest pročitali na portalu split.com.hr očito među posjetiteljima ima mnogo plesoljubaca :) Zato nam je bilo zadovoljstvo prihvatiti promotorstvo i još jednom vas pozvati na ciklus radionica koji će se održavati u sljedećim mjesecima.

Prijave za sljedeću vikend radionicu su do 10. veljače, a broj polaznika je opet ograničen. Radionica će biti 16. i 17. veljače, a srijedom i četvrtkom od 20 do 22 sata u Ghetto clubu bit će plesni atelje.


Djelić bogatog međunarodnog iskustva voditeljice radionica podjednako lako će moći prihvatiti osobe s plesnim iskustvom kao i početnici, bez obzira na dob i spol. Pristup radu zasnovan je na slušanju i poštovanju tijela, kombinaciji saznanja iz znanosti i plesa te potiče pronalaženje novih shema pokreta.

Prijaviti se možete...
mailom: [email protected]
mobitelom:  091/9147 116