Terapija na Rivi

20_01_2008
Terapija na Rivi

U zraku ugodnih 13 stupnjeva u stalnom porastu, vedro nebo, sunce grije… A Riva <strong>puna</strong>?! Nije smetao asfalt, ni plastične stolice, ni nagurani stolovi i šarene tende… Ne smeta ni bijeli beton, ni čelični nosači, ni brojni nedostaci… samo se treba(lo) naviknuti.

U zraku ugodnih 13 stupnjeva u stalnom porastu, vedro nebo, sunce grije… A Riva puna?! Nije smetao asfalt, ni plastične stolice, ni nagurani stolovi i šarene tende… Ne smeta ni bijeli beton, ni čelični nosači, ni brojni nedostaci… samo se treba(lo) naviknuti.


'Ko ovo more platit - evo ko može :)
Prva tura terapije navikavanja odrađena je za vrijeme blagdana kada je Riva pokazala kako još ima nade za njeno potpuno ozdravljenje. Bez redovite „liječničke“ brige, teško da će Riva sama od sebe ponovno ozdraviti.


Privikavamo se na staru naviku?

Kao i svakom bolesniku i Rivi je nakon teške operacije trebala pojačana briga, a ostavljena je sama, gurnuta u nemilost svakodnevnice.


Riva prije godinu dana (iz albuma Kronika preuređenja)
Štekati na zapadnom dijelu Rive još nisu u funkciji, dio biljaka nije izdržao niti jesensku posolicu, rasvjeta i obluci ispod klupa su uništeni, klupe nakon ljetne sezone nisu osvježene novom bojom… Guštajmo, koliko možemo, i zaboravimo na sve probleme jer to je formula fjake i čarolija (stare) Rive.

napisao/foto: Pile