Opet na početku

04_01_2008
Opet na početku

Aaa, zijev… Evo (i) nas nazad! Da uz Zonu, daljnji razvoj portala i još jednu .tiramolu ponovno organiziramo neki tulum/koncert ka 2006. u Admirala... Svi bi trebali bit zadovoljni. Duga je <strong>2008.</strong> – živi, zdravi, veseli i sretni bili pa i to doživili ;)

Aaa, zijev… Evo (i) nas nazad! Naša draga i jedina planeta je još jednom odvozila do točke di je bila i prošle godine u ovo vrime. Portal ipak nije opet na početku, gura naprid, valjda se neće izgubit u bespućima galaksije :)

U 2007. smo organizirali još jednu splitsku.tiramolu i u suradnji sa STRICom pokrenuli zahtjevan projekt Info zona. Uz porast broja suradnika, nadamo se da vam je split.com.hr još zanimljiviji i sadržajniji. Ma šta se nadamo?! Po broju posjeta - to je očito ;) Prošlo je nešto više od godine dana da smo pokrenuli programski potpuno nov portal, ali i uređivačku politiku definitivno usmjerili na puno šire (i zahtjevnije) područje od čari noćnog života.

A je' bi bija red da u opet organiziramo koncert?

Da uz Zonu, daljnji razvoj portala i još jednu .tiramolu ponovno organiziramo neki tulum/koncert kao 2006. u Admirala u suradnji s BEATom... Svi bi trebali bit zadovoljni ;)


Blagdanska atmosfera osjetila se i u galeriji
A'mo sad dalje radit, galeriju smo već dopunili, a bit će i tekstova... Na forumu ste se rastipkali o dočeku, di šta ko, u mini anketi Splitu ste najviše poželili više radnih mista (23%), al' u stopu ih prati želja za novim/boljim mistima za izlaske (22%). Duga je 2008. – živi, zdravi, veseli i sretni bili pa i to doživili ;)

P.S. Ako se nekome zbraja koliko smo u 2007. objavili novih albuma, fotografija, tekstova... I ako pobroji koji se sve neradni dani u 2008. mogu spojit u produžene vikende, nek' nam javi ;)