Igre s igralištima

27_12_2007
Igre s igralištima

Nakon desetljeća zapuštenosti bolje dane je dočekalo i igralište uz ulicu Bruna Bušića. Neće valjda i ovo igralište doći pod bravu :( Pod umjetnu travu i <strong>naplatu</strong> stavljeno je čak i igralište osnovne škole Pojišan, pa ne treba čuditi što je ovih dana „oduzeto“ i ono iznad Tribua.

Nakon desetljeća zapuštenosti bolje dane je dočekalo i igralište uz ulicu Bruna Bušića. Bez ograde, rasvjete i s grubim asfaltom dijelom prekrivenim zemljom – i takvo je služilo kao zamjena za neizgrađenu školsku dvoranu susjednih srednjih škola.

Bolji dani za igralište kraj Bušićeve

Neće valjda i ovo igralište doći pod bravu :( Pod umjetnu travu i naplatu stavljeno je čak i igralište osnovne škole Pojišan, pa ne treba čuditi što je ovih dana „oduzeto“ i ono iznad Tribua – udaljena, ali rijetka slobodna oaza. Komercijalizacija igrališta neupitno je donijela bolje opremljena i održavana igrališta. Da je većeg profita, našlo bi se i u GUPu više prostora za tu namjenu :P Mulci ionako kad ne igraju doma na Pleju mogu na parkiralištu bacit na balun, a možda im je dosta ono šta na tjelesnom odigraju...

napisao/foto: Pile