Na Matejuški ni mrvica prašine…

20_12_2007
Na Matejuški ni mrvica prašine…

Kamioni su odnijeli veći dio oronulog lukobrana te su već započeli betonski radovi na izgradnji obale pa Matejuški ostaje sve manje vremena da podigne prašinu. Jedina veća&#160; <strong>sumnja</strong> forumaša u novom izgledu je dvanaestmetarski čelični jarbol koji će biti postavljen pri vrhu.

Kamioni su odnijeli veći dio oronulog lukobrana te su već započeli betonski radovi na izgradnji obale pa Matejuški ostaje sve manje vremena da u javnosti podigne prašinu i dobije bar približnu pozornost koju je dobila (i još dobiva!) Riva. Jedina veća sumnja forumaša u novom izgledu Matejuške je dvanaestmetarski čelični jarbol koji će biti postavljen pri vrhu mula. Bar jedan gradski projekt bez uzavrelih strasti :D

  Kako će figurat jarbol? - jedina bojazan forumaša

Za Sv. Duju 2008. trebali bi vidjeti kako će izgledati i ruža vjetrova na vrhu mula, hoće li biti sklisko na pontonu za veslačke čamce, hoće li istezalište brodova ponovno biti onako živahno, a žalo puno škovaca, kako će se prikazati povijest Matejuške, uklesati imena ribarskih porodica, svijetliti podvodna rasvjeta, koliko će trebat platit za popišat se u novom WCu… Brzo ćemo saznati i jesmo li platili uređenje (još) jednog prostora kako bi uživali u njemu i maksimalno ga iskorištavali ili kako bi ga pokazivali na razglednicama i izložbama.

napisao/foto: Pile