Poljoprivredna škola na light ekskurziji

14_12_2007
Poljoprivredna škola na light ekskurziji

Dvadeset i prvog i dvadeset i drugog dana prosinca, u petak i subotu, Obojena svjetlost poprimit će boje bluesa – ugostit će deveto izdanje <strong>Blues weekenda</strong>. Između jedanast bendova, imat ćemo priliku poslušati i u živo vidjeti Ekskurziju poljoprivredne škole u light izdanju.

Dvadeset i prvog i dvadeset i drugog dana prosinca, u petak i subotu, Obojena svietlost poprimit će boje bluesa – ugostit će deveto izdanje Blues weekenda. Na bini će se pojaviti i glazbenici iz poznatih splitskih bendova (Jadran - ex Daleka Obala, Oggi i Nike iz TBFa...), a imat ćemo priliku poslušati i u živo vidjeti Ekskurziju poljoprivredne škole u light izdanju.

U uvodu večeri puštat će se snimke starih blues glazbenika na velikom platnu. Ulaz je do oko 20 sati besplatan, a nakon toga uz ulaznice koje se po cijeni od 30 kn za oba dana mogu kupiti u CD shopu Dancing Bear, Extreme shopu kod Starog placa i samoj Obojenoj Svjetlosti, a u Info zoni ih se ograničen broj može nabaviti. Da, besplatne ulaznice su u Info zoni ;)

Petak, 21.12, od 20:00
Visekucesimicaograde (Knin)
The Sign
Otprilike ovako
Harpoon boogie blues band,
Dudlashi (Makarska)

Subota, 22.12., od 20:00
Bluesbusters
Ekskurzija poljoprivredne škole (u light izdanju)
S.N.O.B.
Black cat bone
Barber shop
Nine below zero