Hrnić i dalje hit

09_12_2007
Hrnić i dalje hit

Četrdeset i pet minuta nakon ponoći na pozornici se glavom i bradom (tj. brkom) pojavio <strong>Milo </strong>što je izazvalo pravi kaos. Od prvih taktova svi su plesali, pjevali, skakali... prepušteni pravoj dalmatinskoj fešti kakvu samo on zna napraviti. Redali su se hitovi <em>Vrati se</em>,&#160;<em>Golubice bijela</em>...

Duže od desetljeća nije bilo Mile Hrnića, a ove godine vratio se na scenu i kao u doba najveće popularnosti napunio stotine klubova diljem Hrvatske. Nakon rasprodanog Tribua, Kerumove fešte na Pjaci i drugi put se u samo nekoliko mjeseci više od tisuću Splićana natiskalo u Mastersa, a po nekim informacijama koje su pristizale sa strane, tražila se i karta više.

Dobra atmosfera u garaži  obećava isto i u Master'su :)
Garaža ispod Gripa i ovog puta bila je glavna destinacija za okupljanje prije koncerta, gdje se društvo uz koju koju čašicu  alkohola više, zagrijava za gromoglasno pjevanje do jutra.


Delirij...
Četrdeset i pet minuta nakon ponoći na pozornici se glavom i bradom (tj. brkom) pojavio Milo, što je izazvalo pravi kaos. Od prvih taktova svi su plesali, pjevali, skakali... prepušteni pravoj dalmatinskoj fešti kakvu samo on zna napraviti. Redali su se hitovi Vrati se, Vino crveno, Da proplaču crne oči, emotivna Pružala si mi mnogo, pa sve do Golubice bijela...

Prava dalmatinska fešta

"Splitska publika uistinu je najbolja na svitu, ali svakako i najzahtjevnija. Tko prođe u Splitu, može bilo gdje!" - kazao je vidljivo razdragan atmosferom, koja je do usijanja došla prilikom izvođenja pjesme Moja Ane broji dane. Odlično raspoloženje nastavilo se svima poznatom Kome bi šumilo more moje sinje, a do transa je publiku (u kojoj je bio i hajdukov golman Vladimir Balić) dovela pjesma Požurite konji bijeli.

"Balić je moj idoool, Balić pije alkohol..." :D

Da je u duši pravi roker pokazao je kombinirajući svoj i svjetski evergreen, Proud Mary i Budi noćas mirno more, pa je još jednom potvrđeno ono što se već zna, Milo Hrnić garantira dobru zabavu što god neki mislili o tome. Jedina zamjerka ide na račun Mastersa, jer je i ovog puta ventilacija bila užasno loša, a u prodaju je pušten veći broj ulaznica nego je kapacitet kluba.

Zavirite u galeriju mixa noćnog života - ima još par fotografija ;)

napisao/foto: Frenk