S faxa na sezonski posao

11_12_2007
S faxa na sezonski posao

U novom predstavljanju tvrtke BHV Education naglasak će biti na <strong>Work&amp;Travel</strong> programima namijenjenim redovitim studentima koji žele boraviti i raditi u inozemstvu tijekom ljeta. Prezentacija će se održati u Info zoni, u ponedjeljak 17. prosinca 2007. u 16 sati.

Tvrtka BHV Education bavi se savjetovanjem u obrazovanju te nudi niz programa školovanja u inozemstvu i kulturne razmjene. Početkom studenog je u Info zoni predstavila dio svog programa interesantan prvenstveno dizajnerima, a u novom predstavljanju naglasak će biti na Work&Travel programima namijenjenim redovitim studentima koji žele boraviti i raditi u inozemstvu tijekom ljeta.

Work & Travel program je program namijenjen redovnim studentima koji žele ljetne praznke provesti u inozemstvu gdje mogu raditi sezonske poslove u hoteloma, ljetovalištima, zabavnim i nacionalnim parkovima, restoranima... Polasci na program su početkom i sredinom lipnja a program traje 4 mjeseca koliko se radi, a u zemlji se može ostati još jedan dodatni mjesec ako se želi putovati. Svi zainteresirani mladi pozvani su na besplatnu prezentaciju u Info zoni, u ponedjeljak 17. prosinca 2007. u 16 sati.