Visija je Sv. Nikola

06_12_2007
Visija je Sv. Nikola

Kada su shvatili da plakati koji pozivaju studente da postave svoje cipele na prozorsku dasku, a zalijepljeni su po cijelom studentskom domu u Spinutu, nisu <strong>šala</strong>, i oni koji nisu vjerovali u sv. Nikolu, u trenu su promijenili mišljenje...

U noći s 05. na 06. prosinca, stanare studentskog doma u Spinutu posjetio je Sveti Nikola. Oni koji su ulaštili svoje cipele, patike ili čizme te ih postavili na prozorsku dasku, dobili su poklone.


Nikolina pomoćnica
Sveti Nikola je ove godine bio nešto mlađi nego prethodnih, a u čizmice je, po spuštanju niz fasadu te penjanju auto-dizalicom, ostavljao "kit za poboljšanje koncentracije".

Sv. Nikola visi na konopu

Odmah po početku akcije, kada su shvatili da plakati koji pozivaju studente da postave svoje cipele na prozorsku dasku, a zaljepljeni su po cijelom studentskom domu u Spinutu, nisu šala, i oni koji nisu vjerovali u sv. Nikolu, u trenu su promijenili mišljenje te su požurili u svoje sobe i postavili cipele na prozore.

Ako ne vjeruješ u Sv. Nikolu, vjeruj u plakat - isplati se

Zavladala je prava euforija te je velik broj studenata izašao na bakone, a neki i na ulicu te su svojom podrškom, zasigurno pomogli Svetom Nikoli koji je od 00:00 do 04:00 uspio darivati preko 500 studenata.


Oduševljenje u sitne noćne sate

Studenti su s odobravanjem ispratili i ovu akciju Red Bull-a koji im je, naravno u dogovoru sa Svetim Nikolom, osim uvijek dobrodošlog elementa iznenađenja pružio i rješenje za poboljšanje koncentracije i pomoć pri učenju kako bi obavili sve svoje dužnosti te bezbrižno otišli kući za Božićne blagdane.


Lipe bičve na kraju sušila
napisao: diplodus_anularis