Alo Nikola, di si?

06_12_2007
Alo Nikola, di si?

Evo par friških fotografija kako su splitske ulice izgledale u prvoj prosinačkoj noći <strong>darivanja</strong>. Već ste se i u komentarima i na forumu na neviđeno uzžugali na blagdanski look, al&#39; valjda ćete ipak nać barem jednu kaletu, trg ili ulicu koja će bit po vašem guštu ;)

I, počelo je... Darovi, darovi, darovi... Koliko ćete puta izgovoriti tu riječ u ovom mjesecu?  Evo par friških fotografija kako su splitske ulice izgledale u prvoj prosinačkoj noći darivanja. Iako je bila sitna ura, Sv. Nikolu nismo sreli.

Riva - dugo je čekala barem ukrašene palme, dočekala je i "jedra"

Već ste se i u komentarima i na forumu na neviđeno uzžugali na blagdanski look, al' valjda ćete ipak nać barem jednu kaletu, trg ili ulicu koja će bit po vašem guštu. Ma, ako ništa drugo, svoj dom :)

Marmontova nakon prošlogodišnje kiše plavih zvijezda...

Iz noćne šetnje izdvajamo tri lokacije - Rivu, Marmontovu i Pjacu u novom ruhu. Ostatak ostavljamo vama za šetnje i usmene prosudbe.

Pjaca - u 2007. ušla šarena, a iz nje izlazi plava

E, a jeste dobili šta za Sv. Nikolu? A ne budite papci, ako niste pomogli Sv. Nikoli, pomozite Sv. Luci pa poklonite i vi nešto svom bratu, sestri, curi, dečku, kolegici, kolegi... Može vam bit oprošteno samo ako su oni papci pa nisu stavili svoju bičvu :P

napisao/foto: Pile