Stiže...

02_12_2007
Stiže...

Na Jokeru je podignut balon za klizalište, luna park je već na Poljudu, montira se i onaj na Starom placu, izlozi već trepere, ispred HNK je postavljena jela… Zasjat će i neki novi detalji svečane odore gradskih ulica, a Sv. Nikola će bit prvi <strong>daronoša</strong> koji će njima prošetati.

Na Jokeru je podignut balon za klizalište, luna park je već na Poljudu, montira se i onaj na Starom placu, izlozi već trepere, ispred HNK je postavljena jela… Kao i prošle godine, grad se za blagdane počeo pripremati već početkom studenog.
Na Rivi su se razapela jedra

Većina uličnih ukrasa kombinacija je prošlogodišnjih, no zasjat će i neki novi detalji svečane odore gradskih ulica. Kako će sve to izgledati kad zasvijetli u hladnoj zimskoj noći vidjet ćemo za koji dan, Sv. Nikola će bit prvi daronoša koji će prošetati ukrašenim gradskim ulicama.


Neće bit ka' u Londonu, ali moglo bi bit lipo ;) (foto: Cole)

Nismo London pa da svake godine imamo dvadeset do sada neviđenih, spektakularno uređenih  gradskih ulica i pročelja pa ove godine nećemo, kao prošle, raditi poseban album blagdanskih sličica grada, ali malo blagdanskog ozračja u Škafetinu bi dobro došlo, zar ne? Dajte i vi svoj doprinos ;)

napisao/foto: Pile