Bit(ka) poslije bitke

26_11_2007
Bit(ka) poslije bitke

Mladi su navodno nedovoljno zainteresirani za politiku, a još od objava prvih rezultata anketa <a href="http://split.com.hr/forum/index.php/board,58.0.html">forumaši </a>iskazuju svoje (ne)zadovoljstvo te već slažu <strong>kombinacije </strong>nove Vlade. Ako već niste, pridružite se glasu javnosti... za znatiželjne preporučamo i proučavaje <a target="_blank" href="http://www.izbori.hr/2007Sabor/rezultati/rezultati.html">rezultata</a> :)

Mladi su navodno nedovoljno zainteresirani za politiku, a još od objave prvih rezultata anketa forumaši iskazuju svoje (ne)zadovoljstvo te već slažu kombinacije nove Vlade. Ako već niste, pridružite se glasu javnosti, prokomentirajte rezultate, ponovno se osvrnite na pravo glasa dijaspore, otkrijte kome ste dali svoj glas, proćaskajte… Prikratite ove tmurne jesenske postizborne dane uz tipkanje na forumu ;)

Valjda ne treba napominjati da je registracija na portal besplatna i da uredništvo jamči čuvanje identiteta, ali i obvezuje na poštivanje društvenih normi i Zakona.


A za one koji žele znati više... Klikajte do www.izbori.hr i pogledajte rezultate na nacionalnoj razini ili samo za našu, 10. izbornu jedinicu, proučite u glas precizne rezultate  u Splitu. Možda je vaš glas bio presudan u ukupnom poretku začelja? :)


Zalagala se za mlade iz Banovine, hoće li i s Markova trga?
Zanimiljivo je spomenuti da će saborsku fotelju vjerojatno dograbiti Željana Kalaš - naša forumašica, splitska gradska vijećnica, predsjednica Komisije za suradnju s mladima grada Splita i koordinatorica donošenja aktualnog Gradskog programa djelovanja za mlade, popularnog Aktivitsa. Valjda će se bar dio njene energije, kojom je od viječnićke fotelje dogurala do saborske, osjetiti na mladima Splita jer ipak sa svojih 29 godina još uvijek pripada - nama.