Dodvoravanje dvorani

18_11_2007
Dodvoravanje dvorani

Mnogi su (ne)opravdano očekivali da će se izgradnjom dvorane u Lori u potpunosti zanemariti SC Gripe. Ipak, u četvrtak se pored glavnog ulaza otvara <em><strong>Kuća slave </strong>splitskog sporta</em>. Osim što kompleks dobiva nov i atraktivan sadržaj, napravljeni su i prvi potezi šminkom.

Dvorana u Lori više nije u fokusu javnosti pa građevinari u miru love kraj 2008. za dovršetak dvorane, odnosno kraj 2010. za dovršetak cijelog poslovno-sportskog kompleksa.

Danas rupa, 2008. nova dvorana

Mnogi su (ne)opravdano očekivali da će se izgradnjom dvorane u Lori u potpunosti zanemariti Sportski centar Gripe. Ipak, prema obećanjima, do sredine 2008. Gripe bi trebale imati temeljito obnovljeno lice, a prvi potezi šminkom već su napravljeni.

Početak vraćanja života u SC Gripe

U četvrtak, 22. studenog 2007., pored glavnog ulaza u SC Gripe otvara se Kuća slave splitskog sporta. Osim što kompleks dobiva nov i atraktivan sadržaj, obavljeni su hidroizolacijski radovi na dijelu krova te obnovljene „izgrižene“ kamene skale, obojani zidovi, uređen pločnik... Samo da radovi ne stanu na ovome, jer ima još toliko posla oko vraćanja života u i oko dvorane na Gripama.

napisao/foto: Pile