Arommmaterapija

07_11_2007
Arommmaterapija

Aromaterapija je poseban način liječenja pomoću eteričnih ulja koji se sve više koristi za ublažavanje stresa i napetosti. U svrhu približavanja osnovnih načela i prakse aromaterapije, u ponedjeljak, 12. studenog u 18 sati u Info zoni će se održati besplatno predavanje o toj temi.

Aromaterapija je poseban način liječenja pomoću eteričnih ulja koji potječe još iz pradavnih vremena, a danas se sve više koristi za ublažavanje stresa i napetosti koji su glavni krivci raznih bolesti suvremenog doba. Raznim metodama primjene (aromaterapijska masaža, inhalacija, kupke, oblozi...) smanjuju se ili uklanjaju simptomi mnogih zdravstvenih tegoba kao što su glavobolja, artritis, reuma, bolesti dišnog sustava, bolesti probavnog sustava, bolesti mokraćnog sustava, gljivična oboljenja, problemi kože, celulita, sportske ozlijede, poremećaji sna, poremećaji cirkulacije krvi i limfe, poremećaji metabolizma i imuniteta…

U svrhu približavanja osnovnih načela i prakse aromaterapije, u ponedjeljak, 12. studenog u 18 sati u Info zoni će se održati besplatno predavanje o toj temi. Predavačica će biti Daniela Peović, aromaterapeutkinja iz udruge Vidarice.