Priko svih letvica

24_10_2007
Priko svih letvica

Ne dobiva hvalospjeve poput nekih koji su u natjecanjima popuštali sili teži, a ne joj prkosili. Prkosi splitskom stanju uma, ne priča o ponudama iz Katra, ne dobiva dozvole za gradnju vile na Marjanu. Za koji tjedan napunit će 24 godine, a već je u <a target="_blank" href="http://www.iaaf.org/community/polls/index.html">utrci</a> za najbolju <strong>atletičarku</strong> svijeta.

Još nije dobila zasluženi prostor na splitskom.portalu jer sport je… :( Dva klika i eto vas na portalima prepunim sporta, ovdje je sport ipak, možda nepravedno, u nekom podređenom položaju. Ne dobiva hvalospjeve poput nekih koji su u natjecanjima popuštali sili teži, a ne joj prkosili. Ma zaslužila je puno zdravije i prisebnije divljenje… Prkosi splitskom stanju uma, ne priča o ponudama iz Katra, ne dobiva dozvole za gradnju vile na Marjanu. Za koji tjedan napunit će 24 godine, a već je u utrci za najbolju atletičarku svijeta.


Na službenoj stranici Svjetske atletske federacije (www.iaaf.org) u tijeku je glasanje za najbolju atletičarku i atletičara 2007. Blanka Vlašić debelo je ispred svih, čak i ispred nepobjedive ruske skakačice s motkom Jelene Isinbajeve. Troje najboljih bit će prezentirani specijalnom žiriju, koji će na kraju odlučiti tko je bio najbolji u protekloj sezoni.

napisao: Pile