Spravljamo Višesokovni napitak

24_10_2007
Spravljamo Višesokovni napitak

U srijedu, netom što sunce prođe zenit odrađuju se posljednje pripreme za Noć vještica… U Info zoni se spravlja Višesokovni napitak kojim&#160;naizgled mrtav čovjek ili čovjek osuđen na smrt može biti oživljen ili spašen od sigurne smrti. Potrebne su velike količine krvi – darujte <strong>krv</strong>!

U srijedu, 31.10.2007., netom što sunce prođe zenit (od 12 do 15 sati) odrađuju se posljednje pripreme za Noć vještica… U Info zoni se spravlja Višesokovni napitak. Potrebne su velike količine krvi – dođite i darujte krv!

Višesokovni napitak ima sposobnost da, ukoliko su svi postupci dosljedno slijedili recept spravljanja, osobi koja ga popije omogući nov život. To znači da naizgled mrtav čovjek ili čovjek osuđen na smrt može biti oživljen ili spašen od sigurne smrti.

Višesokovni napitak djeluje od trenutka uspješne konzumacije pa do kraja zemaljskog života svakog smrtnika. Također je važno napomenuti da ne može svaki čovjek konzumirati bilo koji Višesokovni napitak. Jako je važno uskladiti sastojke napitka sa karakteristikama osobe kojoj je namijenjen.


Priprava


Priprava Višesokovnog napitka izrazito je zahtjevna i složena. Poznati sastojci su: muhe zlatare, pijavice, žilavac, glistovnica, rog dvoroga u prahu, isjeckana koža zmije drvolaze i tjelesna tekućina osobe koja žarko želi pomoći drugoj osobi (to je obično venska krv jer najbolje prenosi emocije).

Poznate zakonitosti toga napitka su da se žilavac mora ubrati za punog mjeseca, a muhe zlatare se moraju ukuhati u smjesu 21 dan prije dodavanja novoga sastojka. Kad je smjesa spremna, u nju dodajemo i posljednji sastavak, neku tjelesnu tekućinu osobe koja žarko želi pomoći drugoj osobi. Poznato je da boju i okus Višesokovnom napitku daje upravo taj posljednji sastojak, koji automatski simbolizira osobnost osobe kojoj želimo pomoći. Od trenutka kada ga ugrožena osoba ispravno i u dovoljnoj količini konzumira, on u zdravom organizmu svakog smrtnika traje do kraja njegovog života. Po potrebi se može konzumirati nova doza te otopine.


Rizik


Pripravljanje Višesokovnog napitka izvan laboratorija zabranjeno je zakonom Ministarstva magije. Kazna predviđena za njegovu nedozvoljenu upotrebu nikada nije spomenuta. Međutim, ako se ipak odlučite prekršiti zakon i početi sa spravljanjem Višesokovnog napitka, budite oprezni - jer i najmanja pogreška u pripremi i dodavanju sastojaka smjesi može imati kobne posljedice. Može se dogoditi da napustite ovozemaljski svijet, možete se preobraziti u osobu čija je tjelesna tekućina u otopini, a može doći i do raznih drugih komplikacija koje uključuju izrastanje prevelikog broja nekih dijelova tijela ili pak odsutnost nekog od njih, koje je kasnije vrlo teško ili gotovo nemoguće otkloniti te je takva osoba obilježena za cijeli život.


Za smrtnike neupućene u jezik magije


U srijedu, 31. listopada 2007., od 12 do 15 sati u Info zoni organizira se dobrovoljno darivanje krvi. Molili bi vas da ispod ove obavijesti, na mail [email protected] ili telefon 33 99 09 potvrdite svoju zainteresirnost kako bi mogli pripremiti dovoljno čarobnih kolačića.

Bilo bi dobro da ne udrete kobasu i jedno točeno prije darivanja, a sve ostale nedoumice možete pokušati riješiti čitanjem brošure ili sigurno riješiti u razgovoru sa vješti... pardon, liječnicom u Info zoni, a onda donijeti i konačnu odluku.

Važno upozorenje: ako zle vještice otkriju ovu lokaciju, proces darivanja prebacujemo na Firule! Bit ćete na vrijeme obaviješteni.