Put za Broadway

24_10_2007
Put za Broadway

U Jokeru se danas otvara multiplex <em>Broadway kina</em> sa 6 kino dvorana. U četvrtak, <em>Broadway kina</em> i Kerum daruju besplatan dan, drugim riječima sve kino projekcije su besplatne za sve posjetitelje, a na programu će se naći tridesetak najvećih hitova odigranih u proteklom razdoblju!

Tvrtka Issa Kina iz Zagreba u sklopu Jokera otvora novi multiplex Broadway kina. Multiplex se prostire na više od 2.500 četvornih metara i time nastavlja strategiju obogaćivanja hrvatskih gradova vrhunskom kino zabavom i ostalim sadržajima. Novi multiplex Broadway kina sa 6 kino dvorana i kapacitetom većim od 800 sjedala, nudi građanima Splita i okolice uživanje u filmovima u najudobnijim foteljama, a za zaljubljene parove i one koje će to tek postati, kina su opremljena ljubavnim sjedalima.

Mozak užitka - novitet u Hrvatskoj

Filmovi se prikazuju na wall to wall kino platnima, sa najsuvremenijom Cinemechanica opremom , te kao ekskluzivnim novitetom - digitalnim projektorom konstruiranim specijalno za prikazivanje filmova.

Dobrodošli su i dvometraši u prednjim redovima

Razlog zašto nećete patiti, čak ni u slučaju da cijela košarkaška reprezentacija poželi sjediti u redu ispred vas, je amfiteatarski raspored sjedala.

Zvuk upotpunjavaju efekti sa JBL-ovih zvučnika u Dolby Digital Ex tehnologiji. Na posebno dizajniranom meniju na Candy Baru , pozicioniranom ispred dvorana, nalazi se bogat asortiman proizvoda od kokica, grickalica, preko čokoladica, raznovrsnih napitaka i sličnih zanimacija.

Blagajne, Candy Bar i prostori za prezentaciju nalaze se u prostranom lobby-u Broadway kina, a srdačno osoblje će odgovoriti na svako vaše pitanje i uputiti vas u dvoranu. Sve dvorane su prilagođene osobama sa invaliditetom kojima će se olakšati pristup i osigurati posebna mjesta.

Propjo ka' u kinu Marjan :D

Dvorane Broadway kina u Jokeru multimedijalno su opremljene i imaju pristup Internetu u svrhu održavanja prezentacija, konferencija i raznoraznih događanja (od seminara do proslava rođendana). Parkiralište, u garaži i na otvorenom, besplatno je za posjetitelje Broadway kina (u trajanju od 3 sata).

U četvrtak, 25.10.2007., Broadway kina i Kerum daruju besplatan dan, drugim riječima sve kino projekcije su besplatne za sve posjetitelje, a na programu će se naći tridesetak najvećih hitova odigranih u proteklom razdoblju!

ISSA AUDIO VIZUELNA ZABAVA d.o.o.
Put Brodarice 6
21000 Split
021.396.812
www.broadway-kina.com

napisala: Lara
foto: Zoran Vinčić (arhiva)