Predstava pa čaj

22_10_2007
Predstava pa čaj

Ovaj tjedan u GKMu čak četiri puta igra, po mnogima jedna od najuspješnijih hrvatskih predstava za mlade koja je već petnaest godina redovito na repertoaru splitskog kazališta. Ponovno rezervacijom karte u Info zoni ostvarujete popust... Taman za posli otić na čaj ;)

Kazališni sat jedan je od najuspješnijih komada za djecu i mlade u Hrvatskoj. U petnaest godina otkad je napisan igran je u više od deset produkcija u Hrvatskoj i inozemstvu, a u splitskom Gradskom kazalištu mladih komad je neprekidno na repertoar u već petnaest godina. Ova duhovita predstava koja govori o odnosima u kazalištu i radu na predstavi otkriva male kazališne tajne i donosi niz zanimljivih karaktera skrivenih iza scene, s kojima se publika nikad ne susreće. Istovremeno poučan i urnebesno zabavan Kazališni sat predstava je koja se gleda – više puta.

Predstavu  Kazališni sat pogledajte....
Utorak, 23.10. u 20:00
Srijeda, 24.10. u 19:30
Četvrtak, 25.10. u 18:00
Petak, 26.10. u 20:00

Kao i prethodni tjedan, svatko tko u Zoni rezervira ulaznice za predstave GKMa ostvaruje pravo na popust. Umjesto 30kn, možete platiti samo 20kn. Ostane po 10kn posli za čaj ;) Pod rezervacijom se smatra osobno u Info zonu (Jerina 1), telefonom (33 99 09) ili mailom ([email protected]) javiti ime(na) i prezime(na).