'Si ti Buddha, a?

17_10_2007
'Si ti Buddha, a?

Klub svjetskog mira trenutno radi u poluljetnom izdanju: radnim danom 16 do 21, a subotom od 11 do 14 sati. . Od četvrtka počinje niz predavanja i meditacija o osnovama budističke misli, a već od ove nedjelje, u Klubu se održavaju Molitve sa svjetski mir.

"Buddha znači Probuđeni, netko tko se probudio iz sna neznanja i vidi stvari onakve kakve one zaista jesu. Buddha je biće koje je potpuno oslobođeno svih grešaka i mentalnih zapreka.“

Klub svjetskog mira trenutno radi u poluljetnom izdanju: radnim danom 16 do 21, a subotom od 11 do 14 sati. Od četvrtka (25.10.) u 19 sati počinje niz predavanja i meditacija o osnovama budističke misli, a namijenjen je jasnoj i praktičnoj prezentaciji temeljnih postavki Mahayana budizma. Predavanja će voditi Dean Dergić, student učiteljskog programa u Kailash centru. Ulaznica je 20kn, a dobrodošli su i početnici i oni s više ili manje iskustva.

Već od ove nedjelje, od 11:30 u Klubu se održavaju Molitve za svjetski mir – ciklus meditacija na ljubav u spoju s molitvom Avalokiteshvari te posveta za svjetski mir. Voditeljica je Marina Velat, višegodišnja studentica budizma u centru Kailash.

www.meditacijauhrvatskoj.hr