Remorker Balaš

17_10_2007
Remorker Balaš

Ovu subotu, 20. listopada održat će se brucošijada FESB-a na kojoj će nastupiti Balašević tribute band Remorker. Uz oko četiri sata svirke (nesuđeni) klub STOP ponovno će se vratiti u <strong>posljednju luku</strong>... Ma udri brigu na veselje, zavrti koju kartu :)

Ovu subotu, 20. listopada održat će se brucošijada FESB-a na kojoj će nastupiti Balašević tribute band Remorker. Remorker Balašević tribute band osnovan je 2007. godine kroz zajednički rad i druženje sedam profesionalaca, ljubitelja Balaševićeve glazbe. Izvode pjesme sjajnog kantautora dajući im svoj osobni pečat. Glazbenici su životom i radom aktivni u više gradova - Beogradu, Novom Sadu i Senti...Nakon zagrijavanja uz exyu hitove predgrupe , koncert započinje točno u 22 sata.


Uz oko četiri sata svirke (nesuđeni) klub STOP ponovno će se vratiti u posljednju luku... Osamdesetih i početkom devedesetih STOP je ugostio mnoge velike bendove: Psihomodo Pop, Majke, Azra, Hladno pivo, Zabranjeno pušenje, Film, Ramstein, Prljavo kazalište, Laufer...Nažalost, danas su glasniji oni koji misle da Splitu nije potreban studentski klub već da studenti isključivo uče i ne pomišljaju na zabavu :(

Ulaznice se po cijeni od 40 kuna mogu kupiti u Info zoni, Music shopu Dallas te na FESB-u. Cijena za brucoše FESB-a je 30kn. Prošvrljajte vi po šalabahteru pa pošaljite mail za nagradnu igru, bit će koja karta i za posjetitelje portala ;) E, a na poseban popis idu zainteresirani za fotografiranje i pisanje osvrta na koncert... Ima 'ko?

www.remorkeri.hr
www.myspace.com/remorker
P.S. Anha, skužajte, nismo jasno rekli - zainteresirani za pisanje i fotografiranje, isto se javite na [email protected]. Ima već ima ponuda, ali javite se, možemo mi poslati i po 2-3 fotograf-kinje/a i osvrtač-ice/a, pa da nas more slatke brige što objaviti ;)

---------
Ovaj put ipak nećemo nagraditi (samo) sretne, nego vrijedne :) Ma moramo iskoristit priliku da nove radne snage stavimo na iskušenje. Svima će nam bit drago ove zime čitat šta više kvalitetnih izvještaja i gledat šta više zanimljivih albuma s koncerata, jel' tako? E, pa moramo se sad malo više posvetit onima koji bi pisali i slikavali, dat im prednost. Ajde, ajde, neće ovo postat praksa da sve ulaznice damo (potencijalnim) novinarima i fotografima. Uostalom, ni sad ne znam kako će bit  birat između dva ponuđena albuma i tri izvještaja s istog koncerta :D