Izađi i bo(d)ri se

06_10_2007
Izađi i bo(d)ri se

Navijala je i slavila svog Hajduka na zagrebačkim tribinama i na posljednoj utakmici prošlog prvenstva. Navijala je i bodrila Hajduka i prethodno kolo u Šibeniku. Usprkos zlim najavama i namjerama novinarskih pera, najavljuje <strong>navijanje</strong> i na nedjeljnom derbiju.

Već na pressici povodom rezultata peticije Torcida je otklonila bilo kakve najave organiziranih nereda i bojkota Hajduka na nedjeljnom derbiju. Navijala je i slavila svog Hajduka na zagrebačkim tribinama i na posljednoj utakmici prošlog prvenstva, kada je Dinamo slavio naslov.


Navijala je i bodrila Hajduka i prethodno kolo u Šibeniku, dok su se u Splitu skupljali posljednji potpisi na peticiju za smjenu Uprave...


Usprkos zlim najavama i namjerama novinarskih pera, najavljuje navijanje i na nedjeljnom derbiju... (6 riječi sa slovom n :) )

Poziv na nedjeljni derbi
Budi Torcida

I ovu nedilju u pakal Poljuda dolazi nam mrski rival Dinamo. Peticijom "Za velikog Ajduka" sa 31 tisućom potpisa pokazali smo koliko nam je stalo do prve ljubavi, Hajduka! Neka tako bude i ovaj put na tribinama. Na sjeveroistoku, stajanju, ka po tradiciji, čekaju vas "najvjerniji". Dođite i vi. Zavijorimo zajedno barjak pobjede!

Ponosni jer smo Splićani
Prkosni jer smo Dalmatinci
Najvjerniji jer smo Torcida

Nedjelja, 07.10.2007, 20:05, stadion na Poljudu, Hajduk - Dinamo.