Prebrisali krpom

30_09_2007
Prebrisali krpom

Dani su velikih čišćenja :) Nakon što je dosegao brojku od 2602 teme i 311642 posta, forum je očišćen od (pra)starih postova i tema. Vrijeme je da nakon tromjesečne beta verzije od listopada <strong>Info zona</strong> krene u punom izdanju.

 

Čišćenje foruma



Nakon što je dosegao brojku od 2602 teme i 311642 posta, forum je očišćen od (pra)starih postova i tema. Uz prosjek od 778.73 poruke dnevno (9. rujna čak 1283 poruka u jednom danu) uopće ne sumnjamo da će se vrlo brzo nadoknadit 100tinjak tisuća izbrisanih postova.

Što čekate vi koji čitate, a ne pišete?! :) Registracija je brza i jednostavna, ne boli, besplatno je, nema nuspojava... Dajte da se i vaš glas čuje na najposjećenijem splitskom forumu! Zabavite se, pustite mozak na pašu, informirajte se, debatirajte... ovisno na koji podforum se zakačite ;)


Čišćenje Zone



Posložen je namještaj, obojani zidovi, obrisana prašina i oprani podovi – i fini građevinski radovi u Zoni su završeni! Vrijeme je da nakon tromjesečne beta verzije od listopada Info zona krene u punom izdanju. Dakle, kako smo i najavljivali – Informativni centar za mlade je mjesto na kojem možete dobiti informacije o stipendijama, školovanju, udrugama, gradskim događanjima... isto tako možete i prosurfati po netu... već smo vas u prethodnom radoblju pozivali na predavanja, tribine, izložbe, projekcije... od sada ćemo to raditi još češće. Naravno, prostor je otvoren i za vaše ideje.

Webu Zone slijedi uštimavanje

Krajem tjedna za javnost ćemo otvoriti web Info zone, dodatak sadržaju trenutnog izdanja splitskog.portala. Prvo hrvatsko web izdanje informativnog centra za mlade ipak će trebati koji mjesec za uhodavanje i pronalaženje optimalnih rješenja prezentiranja informacija.