I TNT na kućnu adresu

25_09_2007
I TNT na kućnu adresu

Pokrenut je izdavački projekt koji za cilj ima okupiti mlade pisce i strip autore iz regije, a najnoviji projekt je usluga <strong>web knjižare</strong> kako bi još jednostavnije i ugodnije došli do naslova koje želite. Od ponedjeljka i Alan Ford dolazi sam na vašu adresu! Ne, neće je krivo zapisati ;)

Od ponedjeljka i Alan Ford dolazi sam na vašu adresu! Ne, neće je krivo zapisati, ne brinite (pravi Fordovci kuže bazu :P ). Utopia je jedina splitska specijalizira knjižara u kojoj možete kupiti knjige, grafičke novele, stripove i vinilne nosače zvuka. Iako relativna novina u gradskom životu, adresa Dosud 10 postala je živa kulturna točka na urbanoj mapi grada. U suradnji sa susjednim klubom Ghetto Utopia je organizirala brojne promocije knjiga, književne večeri i koncerte uglavnom neafirmiranih mladih umjetnika s područja šire regije.

Pokrenut je i izdavački projekt koji za cilj ima okupiti mlade pisce i strip autore iz regije, a najnoviji projekt je usluga web knjižare kako bi još jednostavnije i ugodnije došli do naslova koje želite. Par klikova na utopiaonline.net i knjiga, strip ili vinil dolazi na kućnu adresu...

Nosonja, član Grupe TNT od 18. broja

Anha, za neznalice pojašnjenje baze s početka: Alan Ford, crtač reklama bez posla i praznih džepova kreće u potragu za svojim prvim poslom. Na žalost (ili sreću), radi grešku i ispisuje krivu adresu te umjesto do sastanka sa svojom prvom mušterijom dolazi do cvjećarnice, sjedišta grupe tajnih agenata, grupe TNT. Od tada počinje Alanova karijera kao tajnog agenta, ali istovremeno to je i početak jednog od najneobičnijih stripova.