Torcida 50-70-99

23_09_2007
Torcida 50-70-99

Početkom godine <em>Uprava odlazi!</em> počelo se na zidovima pretvarati u <em>Obrana dolazi!</em>, a uz ime Torcida više nije stajala godina 1950., nego 1970.!? U prašini koju su digle maštarije o likvidacijama i plavokapicama, i u osvit novih akcija, u Marmontovoj se pojavila i <strong>Torcida 1999</strong>.

Početkom godine Uprava odlazi! počelo se na zidovima pretvarati u Obrana dolazi!, a uz ime Torcida više nije stajala godina 1950., nego 1970. Zbunjeni su ostajali i oni upućeniji u navijačka zbivanja. Obračun Torcide i Uprave dobio je tako novi detalj, treću stranu, ali i dalje je borba bila jalova. Nakon nedavne objave Zone sumraka Branka Grgića te konferencije za novinare koja će se održati u ponedjeljak, od utorka Torcida otvara novi front - potpisivanje peticije za trenutnu smjenu sadašnje uprave Hajduka i uspostavljanje privremene uprave do privatizacije kluba.

Nakon Torcida 1950, opozicijske Torcide 1970, eto i Torcida 1999
U prašini koju su digle maštarije o likvidacijama i plavokapicama, i u osvit novih akcija, u Marmontovoj se pojavila i Torcida 1999. Nije riječ o još jednoj frakciji u borbi za i protiv Uprave, već o Poljskoj navijačkoj skupini iz Zabrza kojoj je uzor, gle čuda, splitska Torcida. "No ultras, no hooligans, only Torcida“, a ostatak čitajte u 8. broju Torcida magazina... ;)
P.S. "Branko Grgić jutros je podnio ostavku..." link

napisao/foto: Pile