Get triba preselit na sjever

23_09_2007
Get triba preselit na sjever

Nismo mogli izdržat pa nakon <a href="http://split.com.hr/forum/index.php/topic,14804.0.html">priče</a> ne napravit i đir po još neotvorenom Jokeru :) Teško je predvidjeti što će biti najveća <strong>atraktivnost </strong>– klizalište na krovu, multipleks kino dvorane ili multimedijalna knjižara sa tisućama naslova.

Nismo mogli izdržat pa nakon priče ne napravit i đir po još neotvorenom Jokeru :) Ostaci tvorničkih hala uspješno su prekrojeni u trgovački centar, kažu neki - najveći u Hrvatskoj. Iako je datum otvaranja nekoliko puta pomaknut, ni u subotu 29. rujna neće biti otvoreni svi sadržaji.


Ružno pače u điradi na kraju 2005. godine
Teško je predvidjeti što će biti najveća atraktivnost – klizalište na krovu, multipleks kino dvorane ili multimedijalna knjižara sa tisućama naslova. Nakon 1963., Split dobiva novu kino dvoranu - hoćemo li stvarno početi masovnije odlaziti u kino? Novih pet dvorana opremom, udobnošću i ponudom neusporedivo je sa četiri splitske kino dvorane.

Na drugom katu 5 kino dvorana

Lista od 60ak prodavaonica biranih robnih i drugih markica promjenit će shopping navike. Iz (starog) gradskog središta odlazi čak i Mc'Donalds. Hoćemo li stvarno od ove jeseni nakon uspješne bjesomučne potrage za rebama sist na kavu na treći kat Jokera, a ne u kafić u Getu?

Staklena piramida iznad atrija

Split nastavlja preobražaj na sjeveru... Slijedi dovršetak triju osmerokatnica na Sukoišanu, izgradnja novog stadiona i pratećih objekata u Parku mladeži u kojima će se smjestiti i dugo očekivana atletska dvorana, a onda na red dolazi i Kopilica.

napisao: Pile
foto: Ballota