Svježina truleži

20_08_2007
Svježina truleži

Uređenjem prostorija glazbene škole Josipa Hatzea trulo podnožje oronulog <strong>Pomgradovog</strong> nebodera dobilo je dah svježine. Sobe <em>narko pointa</em> trebale bi postati uredi Centra za socijalnu skrb koji bi tako konačno napustio neprimjerene skučene prostore.

Uređenjem prostorija glazbene škole Josipa Hatzea trulo podnožje oronulog Pomgradovog nebodera dobilo je dah svježine. Tko zna koliko će još dugo uredski prostori u stečaju progutanog Pomgrada služiti kao privremeni smještaj narkomana i stalni boravak štakora.
Hoće li Centar za socijalnu skrb ikada useliti?

Kad Država posloži svoju slagalicu, sobe narko pointa trebale bi postati uredi Centra za socijalnu skrb koji bi tako konačno napustio neprimjerene skučene prostore u Gundulićevoj. Uskoro će Sud useliti u obnovljenu Palaču pravde, a ni početak pretvaranja bivše robne kuće Forum u još jednu zgradu suda ne bi trebali dugo čekati. Valjda će i Centar za socijalnu skrb u skoroj budućnosti dobiti bar prostorne pretpostavke za kvalitetan rad. Tek tada ćemo se imati pravo čuditi zašto se klinci tuku bejzbol palicama, zašto susjed 10 godina tuče ženu, kako nitko ne pomaže baki u prizemlju...
napisao/foto: Pile