550 policajaca za Sampdoriju

16_08_2007
550 policajaca za Sampdoriju

Uoči večerašnje utakmice drugog pretkola Kupa UEFA između Hajduka i talijanske Sampdorije, koja počinje u 20.30, doznajemo da je za osiguranje tog susreta angažirano ukupno 550 policajaca.

Uoči večerašnje utakmice drugog pretkola Kupa UEFA između Hajduka i talijanske Sampdorije, koja počinje u 20.30, doznajemo da je za osiguranje tog susreta angažirano ukupno 550 policajaca, a na samome stadionu će ih biti tristotinjak, uz redarske snage. Također, kako je to već običaj, snimat će se sva zbivanja na tribinama i drugim dijelovima stadiona zbog identificiranja eventualnih izgrednika.

Policija je izdala i uobičajeno upozorenje o organizaciji prometa oko poljudskog stadiona.

Od 6.30 sati do završetka osiguranja zabranit će se promet svim vozilima, osim službenih vozila policije, Hitne medicinske pomoći i javne vatrogasne postrojbe na šetnici oko stadiona, a u istom razdoblju, osim za spomenute kategorije i vozila s propusnicom, zabranjen je promet svim vozilima u Ulici VIII Mediteranskih igara od ulaza na parkiralište gradskih bazena do Doma HNK Hajduk, te od kluba Tribu do Hajdukovog doma.

Parkiranje na parkiralištima kod bazena i kod Tribua dozvoljeno je do 15 sati.

Od 15.30 sati do završetka osiguranja zabranit će se promet svim vozilima (osim policije, Hitne pomoći, vatrogasaca, HV-a, stanara i javnog gradskog prijevoza) u Zrinsko-Frankopanskoj ulici od raskrižja s Ulicom Hrvatske mornarice do ulaza u Loru, te na Putu Supavla od raskrižja s Putom Brodarice do Zrinsko-Frankopanske. Zabrana u istom vremenu vrijedit će i za dio Ulice VIII mediteranskih igara od raskrižja s Ulicom sedam Kaštela do parkirališta kod Tribua.

Jutarnji list, Ivica Profaca