WestBam isprid O'Hare

08_08_2007
WestBam isprid O'Hare

Pridružite nam se na prvom velikom <strong>Open Air partyju</strong> u Splitu u posljednih nekoliko godina sa WestBamom koji zadnji nastup bilježi davne 1997. ispred Stella Mare. Uz odličan razglas , video zidove te najavljene goste, odlična zabava je zajamčena. A mi opet dilimo naših tj. vaših <a href="http://split.com.hr/hr/salabahter">5 komada</a>. Ajoj! :)

Utorak, 14.08.07. Open Air Party @ Plato ispred kluba O'Hara, Split

WestBam
(Berlin)
Pero FullHouse (OmegaRitam / Solin)
Iva (Herbarij / Split)

Pridružite nam se na prvom velikom Open Air partyju u Splitu u posljednih nekoliko godina sa WestBamom koji je i nastupio prije desetak godina samo nekoliko stotina metara dalje od O' Hare, točnije ispred Stella Mare,, priredivši do tada najveći party u Splitu. Uz odličan razglas , video zidove te najavljene goste, odlična zabava je zajamčena. C u



Beat Box Rocker
WestBam

  • Pravim imenom Maximilian Lenz, rođen je u Münsteru u njemačkoj pokrajini Westphalia. Njegovo umjetničko ime,WestBam, kombinacija je imena njegovog uzora iz mladosti, Afrike Baambaate i imena pokajine odakle dolazi.
  • Osim što je najuspješniji njemački dj i avangardist klupskog pokreta, Max je i uspješan producent koji je izdao desetke plesnih uradaka od kojih su neki dospjeli na same vrhove top ljestvica unatoč tome što se radilo o plesnoj glazbi, te su prodani u mijijunskim nakladama.
  • Organizator je najdugovječnijeg europskog festivala elektroničke glazbe, Maydaya koji već 16 godina ugošćuje ono najbolje iz svijeta elektroničke plesne glazbe.
  • Love Parade, najveći svjetski party zasigurno nebi bio to što jest da nije bilo i WestBama.
  • Kao veliki pobornik electro-a progurao je taj pravac u techno i house te je preteća onoga što je danas trend u plesnoj glazbi a što je on puštao godinama prije eksplozije electro zvuka.
  • Njegova sofisticirana tehnika miksanja i scratch-anja donijela mu je slavu daleko izvan granica podijeljenog grada.
  • Više od 15 godina nalazi se na samom vrhu najbukiranijh dja te skoro pa da i nema ozbiljnijeg elektroničko-plesnog događaja na kojem nije nastupao, da ne spominjemo enorman broj klupskih nastupa na svim kontinetima.
  • -1996. je dobio prestižnu nagradu za kulturu uglednog dnevnog lista BZ te zauzeo poziciju u kulturi Berlina rame uz rame sa kulturnjacima kao što su Mario Adorf, Bernhard Minetti i Otto Sander.
  • Nastupio je na Olimpijskim Igrama u Seoulu,1988., pozvan od Njemačkog Goethe Instituta da predstavlja Njemačku.-1989 izdaje "The Cabinet" - prvi DJ-konceptni album u Njemačkoj.-Izdao je knjigu znakovita naziva "Mixes, Cuts & Scratches" u kojoj govori o umjetnosi, životu i radu dja.-Svoj prvi dj mix "WestBam Super DJ Mix Elektropogo Jam 133.3".objavio je 2003. 70 minuta bombasične plesne glazbe pod utjecajem Punk Rocka, Hip Hopa i Technoa
  • 2005 . izdaje svoj posljednji album „Do You Beleive In Westworld“ kojega je okrunio sa live nastupima.
  • -Bez dvojbe, iako je WestBam imao nemjerljiv utjecaj na TechnoHouse glazbena i kulturološka gibanja, njegov kreativni impuls je još itekako živahan. Provjerite zašto
Svi info-si,

www.myspace.com/officialwestbam
www.myspace.com/perofullhouse

Pretprodaja 70 kn na slijedećim lokacijama:
CD Shop Dancing Bear, Caffe Bar Puls

Na dan 100 kn .

*u slučaju lošeg vremena , party će se održati u unutrašnjosti kluba*

Open Air Party with one of the today's greatest dj – WestBam from Berlin, and local support of Dj Iva from Split and Pero FullHouse.

-

Opet nagradna. Opet 5 komada. Opet šalabahtaer. Opet sritno! :)))


Sretnici koji su dobili karte su:

Katarina Moškatelo
Jasna Čagalj
Bruno Bulić
Marin Rađa
Jelena Zagora

Extra
. Na ulazu tj, tamo di se prodaju karte, pokazat osobnu, uzest svoju osvojenu kartu, izguštat se na partiju, ne se puno zapit :), pozirat tu i tamo za portal(ako Vas se uvati), iduci dan (tokom tjedna) opet se vratit na voljeni portal i listat fotogalerijom i smijat se nezaboravom partiju! Uh oh, pretjerali smo, uglavnom guštajte :)