Funk d 'Void @ otok Vis

07_08_2007
Funk d 'Void @ otok Vis

Zvjezdano nebo iznad prekrasne plaže Kamenice, otok Vis, Komiža, Funk d &#39;Void za dj pultom, ritam odzvanja kroz noć tjerajući znojna tijela na ples <strong>do iznemoglosti</strong>, dok se ribe, raci, školjke i prstaci pitaju: Vot a fak?:) ,a mi ka uvik uz pomoć <a href="http://split.com.hr/hr/salabahter">šalabahtera </a>dilimo 5 komada :)

Subota, 11.08.07. Open Air Beach Party @ Kamenica Beach, Komiža, otok Vis

Funk d' Void (Soma / Barcelona)
Pero FullHouse (OmegaRitam)
Pille (Acidlectro / Split)
Feta (Vis)

Zvjezdano nebo iznad prekrasne plaže Kamenice, Funk d 'Void za dj pultom, ritam odzvanja kroz noć tjerajući znojna tijela na ples do iznemoglosti, dok se ribe, raci, školjke i prstaci pitaju: Vot a fak?:)


Fantastika? Nipošto! To je scenarij koji vas čaka ako posjetite party sa Funk d 'Voidom na čelu, uz podršku Pilleta, Fete i Pere FHa!

Funk d 'Void, pravim imenom Lars Sandberg, jedan je od najboljih dja i producenata današnjice te je neuptitna je vertikala kvalitetnijeg dijela techno i house scene još od početka '90.ih pa sve do danas. Autor je više klasika koji su izašli pod zastavom Soma Recordsa, po mnogima najznačajnije techno/house etikete. Unatoč raznim previranjima na sceni, Lars je ostao na samom vrhu, potvrđujući neupitni kvalitet i postavljajući nove standarde kako u produkciji tako i u dj nastupima. To potvrđuje njegov nikad veći buking te produkcija koja redovito dobija izvanredne kritike dja, producenata i glazbenih magazina.

Uvala Kamenica ( foto: musa.bloger.hr )

Upad / Entrance: 50 kn
Trajekt info: www.jadrolinija.hr

-

Za nagradnu valjda znate. 5 komada samo za najbrže. Za sve nove evo linka na šalabahter. Sritno! :)


-

Dobitnici karata:

Vedran Zaninović - 2 komada
Filip Anđelić - 2 komada

+ ostala jos jedna. pa ko oce nek maila mail. :)