Još 1000 karata ostalo

01_08_2007
Još 1000 karata ostalo

Splitska policija ocjenila je uzvratnu nogometnu utakmicu prvog pretkola UEFA-e, između Hajduka i Budućnosti, kao visoko rizičnu.

– Splitska policija ocjenila je uzvratnu nogometnu utakmicu prvog pretkola UEFA-e, između Hajduka i Budućnosti, kao visoko rizičnu.

"Poduzet ćemo sve mjere kako bismo osigurali javni red i mir u gradu i na samom stadionu, a ono što će biti sigurno najkompliciranije i najteže odraditi, za što smo se i posebno pripremali, jest pratnja gostujućih navijača. Osiguranje njihovog dolaska, do ulaska u RH, boravak na stadionu i odlasak. Poduzet ćemo sve mjere da sve bude u redu s njihovim dolaskom. Za sada imamo potvrđena dva autobusa, to je nekih stotinjak navijača, ali imamo informacije da postoji i veći interes, pa ćemo pratiti situaciju. Sutra bi trebali znati pravu informaciju koliko će ih biti", rekao nam je Marko Srdarević, načelnik Odjela za javni red i mir.

Potvrdio je i kako će za potrebe utakmice biti angažirano preko 600 policijskih službenika, što u civilu, što u uniformi.

Za utakmicu je u promet pušteno 29.700 karata. Sjever i istok su rasprodani, a ostalo je svega oko 1000 karata za G ulaz na Zapadu.
Radio Dalmacija