Fjaka

29_07_2007
Fjaka

A je malo, lito, plaža, zidić, ovo ono. E, al&#39; ne možete reć da nema fotografija, skoro svaki dan vam damo nešto novo. A di su nam pokloni za milijunti klik? Uuu, a da znate koji bombon vam spremamo pod ovim linkom info zona. Ma <strong>radimo</strong> mi :)

A šta je, jel' pa komentar vidi in vijesti 7 dana stare, ulinili se? A je malo, lito, plaža, zidić, ovo ono. Ma nije sad da ništa ne radimo, radimo mi i na .portalu. Dobro, neki od nas se brčkaju po otocima, neki paze na forumaše u noćnim izlascima, al' u kolovozu očekujemo zamjenu položaja ;)

I onda kad ničega nema, na .portalu ima više od 10600 fotografija

E, a ne možete reć da nema fotografija, skoro svaki dan vam damo nešto novo. Nije da vas se više ne bi moglo malo trgnit pa poslat bar jednu sliku od sinoć, preksinoć... Jel stvarno tako teško stavit par slika u attachment, napisat otkad su i odakle su i kako da vas potpišemo? Šta kupujete digitalac ako ste tako nesposobni napravit fotografiju koju vam nije crnjak pokazat, e. Bar 2-3 pa za Nigh(st) mix. Uostalom, ako se dokažete ko marljiva osoba od povjerenja, mogli bi slikavat za .portal na nekom koncertu. Naravno, .portal vama ulaznicu vi .portalu album, a vi procjenite jel' to dobra računica za ovo financijski iscrpljujuće ljeto.

Počela šetnja virtualnom šetnicom

Uhodavamo novi album Šetnica splitskog.portala i tu možete slobodno i vi na [email protected] poslat koju frišku sliku nekog s ulice. Škafetin nam se pretvorija u pravu malu foto gradsku kroniku koju slikopiše 10ak posjetitelja.

Forum je preživia frustracije završetka školske i akademske godine, a odoljeva i ljetnoj dosadi i još uvik je inspiracija za novinare Slobodne :) Trudimo se da ostane najveći i najposjećeniji forum splitske mladeži i stareži, jedan vox populi s tragovima edukativnog i primjesama zajebancije.

Uuu, a da znate koji bombon vam spremamo pod ovim linkom info zona. Sadržaj možda nije toliko atraktivan da ćete se svakodnevno potuć za njega, ali svakako je jedan veeeeliki doprinos Splitu na netu. Ma ako ste i jednom pročitali o projektu Info zona, onda pretpostvljate šta bi to moglo bit, al' opet ima jedno iznenađenje... Sljedeći tjedan će bit gotova ß verzija, al' sa službenim otvaranjem ćemo malo pričekat.


A da je napravit jedan plažni domjenak povodom milijun klikova?
Da, papci smo, nismo častili za milijunti klik na portal. Pa šta, niste nam ni vi poslali poklon, a mi jadni ispaćeni, 3 godine (dobro, neki manje) se borimo protiv zlih sila, nedostatka slobodnog vremena, pazimo na originalnost, objavljujemo samo autorske uratke, ne tlačimo vas s reklamama... i stvaramo jedini i ponosni - splitski.portal. Ma ajde, možda ćemo i častit, nemamo sad para, lito je, znate kako je, a crnjak nam žicat ili radit neku socijalu.

Aj, a'mo ća na more pa večeras opet vani... Samo opušteno