Kinoteka Zlatna vrata

13_07_2007
Kinoteka Zlatna vrata

Kinoteka djeluje u Pučkom otvorenom učilištu Split. Programi Filmske klasike i Art program prošireni su brojnim izvanrednim programima u kojima pretežu programi kulturnih centara i veleposlanstava europskih zemalja preko kojih se prate i recentna filmska zbivanja.

Kinoteka Zlatna vrata utemeljena je 1971. godine i od tada kontinuirano djeluje u Pučkom otvorenom učilištu Split. Kinoteka je svoju temeljnu djelatnost proširila brojnim izvanrednim programima u kojima pretežu programi kulturnih centara i veleposlanstava europskih zemalja preko kojih se prate i recentna filmska zbivanja. Kinodvorana je klimatizirana i kapaciteta 209 sjedala.


Repertoar

Kinoteka ima dva programa, Art program i program Filmske klasike. Art program je na rasporedu srijedom i četvrtkom u 17:30, i petkom, subotom i nedjeljom u 17.30 i 20.00 sati. Filmska klasika na repertoaru je srijedom i četvrtkom u 20:00 sati. Naslove koje možete gledati pronađite na webu kinoteke, a preporuke ćemo ti ponekad sugerirati na splitskom.portalu.


Cijena ulaznice


Cijena ulaznice za Art program je 15 kuna, studenti, đaci i umirovljenici imaju 20% popusta (12 kuna), a za program fimske klasike cijena je 10 kuna. Učlanjenjem u Kinoklub, ulaznicu za Art program plaćate 20% manje (12 kuna), a program filmske klasike gledate mukte. Zaposleni za godišnju članarinu trebaju izdvojiti 100 kuna, a nezaposleni i ostali 50 kuna.



Kontakt


Kinoteka Zlatna vrata
adresa: Dioklecijanova 7
tel: 021.361.524
web: www.pouciliste-split.hr/okinoteci.shtml