Osvitlilo i zahod

29_06_2007
Osvitlilo i zahod

U duhu malog ribarskog mista, na Mateju&scaron;ki<strong> </strong>nema ni jednog javnog zahoda pa je najlip&scaron;e, onako, prirodno, pi&scaron;at u more sa malog mula ili otić iza hotela Ambasador... Osvitlija se zahod na <strong>Trumbićevim skalama</strong>! Vi&scaron;e im niti žene i djevojke neće pi&scaron;at tamo.

U duhu malog ribarskog mista, na Matejuški nema ni jednog javnog zahoda pa je najlipše, onako, prirodno, pišat u more sa malog mula ili otić iza hotela Ambasador... Ono kad se čuje klopklopklop uz pogled na luku...aaa...


Najpoštenije je popišat se s rive u more, al kad morate čučnit...
Prilikom provedenog mini istraživanja ni jedna djevojka nije žuborenje niz skale opisala tako emotivno kao što muškarci opisuju žuborenje u moru. Oba spola su veliku nuždu na otvorenom opisala kao niti malo ugodnu prisilu koje se gotovo nikad ne rješavaju u moru već na tvrdim površinama.


Osvjetljen je najpopularniji javni zahod u blizini Matejuške

Osvjetljavanjem Trumbićevih skala djevojke i žene stavljene su u nezavidan položaj – ostale su bez najbližeg ženskog javnog WCa. Monumentalne skale trebale su biti grandiozni početak šetnje u kojoj bi se penjući prema prvoj vidlici i crkvici Sv. Nikole sve više i ponovno zaljubljivali u Marjan i grad koji se pod vama otvara... Već desetljećima se oko 80e skale može sredit dobrog dima, a sad se Piksi zadnjih par miseci bode na 130oj, šteta je bilo i prvih 10 skala ne prenamjenit u toliko željeni javni zahod kojeg u blizini – nema. Novi zahod bi tribali dobit odma kraj Udice, za sljedećeg Sv. Duju, a privremeno su za ovo lito stavili svitlo u ovaj. Al' ko će in sad pišat pod svitlom?! I žene će nać neko bolje privremeno misto.

napisao / foto: Pile