Six za 5

19_05_2007
Six za 5

Klub Kocka je u petak svojim posjetiteljima priredio<strong> </strong>nastup možda najpopularnijeg i najkvalitetnijeg punk rock banda na području ex-yu. <strong>Six Pack</strong>! Atmosferu u punoj Kocki zagrijali su DJ Rene i Virus Generacije, a potom je uslijedila prava strka...

Još u slavljeničkoj atmosferi povodom 5. rođendana, Klub Kocka je u petak svojim posjetiteljima priredio nastup možda najpopularnijeg i najkvalitetnijeg punk rock banda na području ex-yu. Pogađate? Melodični punk bend iz Smederevske Palanke - Six Pack!


Atmosferu u punoj Kocki zagrijali su DJ Rene i Vrisak Generacije, a potom je uslijedila prava strka za prva mjesta pred stageom. Stigli su nam dragi susjedi i razvalili mladež svojim odveć poznatim hitovima (Crveni Makovi, 2 Minuta straha, Berza bez granica, Fabrička greška...).


Sixpack je po ko zna koji put pokazao koliko dobro može zvučati glazba tog žanra i koliko se profesionalno može odraditi svirka. Uz interesantne video projekcije s logotipima banda, predstavljene su i neke nove skladbe.


Kvalitetno ozvučenje je dobra vijest u klubu koji se često bori s tim problemom. Svaka čast organizatorima! Sve u svemu, pozitivan déjà vu kojeg je uvijek lijepo osjetiti kad se ovako srdačno dočekuju i ispraćaju gosti.

Koja fotka više u Nigh(s)t mixu...

napisala: Vana