Tribinica

26_09_2006
Tribinica

Na sastanak su bili pozvani i zainteresirani s tribine kao bi rezimirali zaključke i dogovorili nove korake. Koordinatori će narednih dana uzeti u obzir zaključke javne rasprave te uz pregovore sa pročelnicima <strong>finalizirati dokument </strong>koji će potom proslijediti na izglasavanje GV.

U petak je u Kocki održan sastanak koordinatora na koji su bili pozvani i zainteresirani s tribine kako bi rezimirali zaključke i dogovorili nove korake. Odazvalo se 20ak mladih, a nisu se pojavili predstavnici Studentskog zbora koji su u srijedu bili poprilično glasni i kritični. Naknadno su kao svoj doprinos izradi Programa mailom poslali dijelove Nacionalnog programa djelovanja za mlade, prema kojem se, naravno, već radi ovaj gradski. Zbog senzacionalističkog teksta o tribini održanoj u srijedu, na udaru kritika našla se prisutna novinarka Slobodna Dalmacije, Martina Mrčić.


Sporni tekst - istaknuti političari, zanemareni mladi (klik za čitanje)
Koordinatori će narednih dana uzeti u obzir zaključke javne rasprave te uz pregovore sa pročelnicima finalizirati dokument koji će potom proslijediti na izglasavanje Gradskom vijeću.
napisao: Pile