Zaigrane lutkice

06_05_2007
Zaigrane lutkice

Atraktivni duo Dollz at play uz pojačanje Ive koja je zagrijala ekipu, te na samom kraju, zaokružila večer svojim nastupom. Solidan nastup, ne možemo se požalit na kvalitetu miksanja, al s obzirom na reputaciju otkačenih partijanerica, očekivali smo <strong>vi&scaron;e </strong>pra&scaron;ine, bolji &scaron;ou.

Iza nas je još jedna vruća noć u noćnom klubu Masters obilježena vibracijama electro-house zvuka. Posljednju večer u sklopu programa Groove is in the Heart obilježile su žene, atraktivni duo Dollz at play uz pojačanje Ive koja je zagrijala ekipu, te na samom kraju, zaokružila večer svojim nastupom.


Dollz at play ili Xochitl i Bea, novi su hit iz undergrounda, zavidnog imidža i neobičnog stylinga, tek 3 godine nastupaju zajedno. Uz mentorstvo velikog Mr.C-a, svoj specifični sexy zvuk su izgradile najviše pod utjecajem punka, new wave-a, acid house-a,detroit techna te electra sa mnogo techno elementata. Splićanima su se predstavile zvukovima acid minimal tech-housea štedeći na bassovima i bez očekivane dinamike.

Solidan nastup, ne možemo se požalit na kvalitetu miksanja, al s obzirom na reputaciju otkačenih partijanerica, očekivali smo više prašine, bolji šou. Ipak, za šturu atmosferu ne možemo okrivit samo cure, jer ovaj put je i splitska publika zakazala. Slabiji odaziv, poluprazan prostor koji se sporo punio, a brzo praznio, nešto lošije ozvučenje, svakako nije išlo u prilog cjelokupnom dojmu. Ekipa je uglavnom bila statična, izuzev nekoliko „sportaša“ koji su vještim pokretima tijela pratili ritam od početka pa do kraja večeri.


Srećom da imamo Ivu koja je svojim nastupom i šarmom osvježila večer. Ona nam je pak puštala novije zvukove electra pokazavši da zaslužuje više pozornosti nego li je dobiva. Na klubskoj sceni, domaćoj i svjetskoj, definitivno nedostaje ovakvih ženskih dj atrakcija, a pokazalo se, da se itekako mogu nositi sa muškom konkurencijom. Unatoč večeri mirnijoj od očekivanog, ne mogu se požaliti, ni na šta više od promočenih balerinki.


Nadam se da će nas „lutkice“ posjetit i sljedeće sezone te se poigrati kako sa mix pultom, tako i sa splitskom publikom, te opravdati reputaciju opakih partijanerica koje ne poznaju dosadu. Još jednom bravo za Ivu, iščekujem njen novi nastup...toliko od mene za ovaj put!

►foto album - očekujemo još toga ;)

napisala / foto: j_mae