h96

13_02_2007
h96

I još jedna i još jedna… 96. Bolje, sigurno. Nije ni bilo teško jer gore nije moglo. Možda i dobro, vidjet ćemo. Bez proslave uz balun, na travnjaku pred navijačima. Trofej Marjan će zaživit… &#39;Oće, i Hajduk će prezimit u Europi. Jednom. Privatizirat će se, uskoro. Al&#39; <span style="font-weight: bold;">živi – vječno</span>.

I još jedna i još jedna… 96. mu je godina. Ovo je bolja sezona od prošle, to je sigurno. Nije ni bilo teško jer od  prošle godine i ne može gore - kada je čak i rođendan izgledao pretužno i jadno. Možda ove godine na kraju bude i dobro, vidjet ćemo. No, kakav je to rođendan bez proslave uz balun, na travnjaku pred navijačima. Bila noć u Lava, pit, jest... A ipak je sve počelo u praškoj pivnici :)


Trofej Marjan će zaživit - sad oni pokušaji izgledaju još smišnije. 'Oće, jednom će i Hajduk prezimit u Europi. Jednom mora doći ta generacija koja će preživit lito. Tudor je nakon 9 godina otiša iz Juventusa, a Hajduk još nije na Poljudu odigra onu utakmicu koju mu je Juventus navodno dužan još od transfera Tudora. Možda se već ove godine dogodi i privatizacija kluba, ipak je ovo izborna godina - čuda se događaju. Valjda će završit dobro - sigurno je da ovako ne može još dugo. Što god bilo, kakav god sada bio i tko god ga sada vodio, naš je, 96 godina utječe na život grada, živi s gradom – vječno!

napisao: Pile
foto: Stipe Marinović