20. Cabaret u Kam Hramu

12_12_2018  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Kam Hram
20. Cabaret u Kam Hramu

Kam Hram poziva na 20. Cabaret koji će se održati 16. prosinca 2018. u 19 sati na Maloj sceni Doma mladih. Prijavite svoje 10-minutne točke ili samo dođite uživati u nastupima.

Kam Hram najavljuje 20. Cabaret koji će se održati 16. prosinca 2018. godine s početkom u 19 sati na Maloj sceni Doma mladih.

Cabaret je večer otvorenog performansa na koju su pozvani svi zainteresirani performeri koji žele predstaviti svoja znanja i vještine. Ovom manifestacijom već dugi niz godina Kam Hram pruža produkcijsku mogućnost za prezentaciju točaka svim izvođačima koji za to inače nemaju priliku, bilo da se radi o cirkusantima, glumcima, plesačima i slično. A ujedno je ovo prilika za predstaviti znanja pojedinaca i klubova široj javnosti.

Bilo da ste cirkusant, glumac, plesač, glazbenik, komičar, pjesnik ili posjedujete neku vještinu i znanje koje želite predstaviti široj javnosti na Maloj Sceni, pošaljite prijavu s kratkim opisom točke trajanja do 10 minuta na mail [email protected] ili u inbox Kam Hrama.

Ulaz za posjetitelje je besplatan.