Ispuni upitnik o mobilnosti

08_11_2016  |  Autor: Ivana Bartulović  |  Foto: erasmusexperience.it
Ispuni upitnik o mobilnosti

Europska platforma za mobilnost u svrhu učenja radi na izradi Povelje o kvaliteti mobilnosti pa u tu svrhu poziva na ispunjavanje upitnika kako bi budući rezultati mobilnosti u svrhu učenja bili što bolji. Rok za ispunjavanje je 10. studenog.

 Europska platforma za mobilnost u svrhu učenja (EPLM), koja se koordinira u partnerstva Vijeća Europe i Europske komisije u području mladih, trenutno radi na izradi Povelje o kvaliteti mobilnosti u svrhu učenja.

EPLM zato upućuje poziv za sudjelovanje u javnoj raspravi na temu sadašnje verzije Povelje, koji je biti otvoren do 10. studenog 2016. i koji se u obliku upitnika može ispuniti na linku.

Upitnik mogu ispuniti mladi koji su sudjelovali u programima mobilnosti (razmjene mladih, EVS, smještaji, boravci u školama i na fakultetima), praktikanti u polju mobilnosti u svrhu učenja (organizatori projekata, osobe koje rade s mladima, administratori), nacionalne agencije nadležne za Erasmus Plus program, istraživači i donositelji odluka.

Svrha ovog upitnika jest osigurati da rezultati mobilnosti u svrhu učenja budu optimizirani te da se iskustvo mobilnosti pruži kao značajna prilika što većem broju mladih.
EPLM je otvoren prostor za sudjelovanje i suradnju između praktikanta, istraživača i donositelja odluka s ciljem poboljšanja uvjeta za sudjelovanje mladih i povećanja vidljivosti i prepoznatljivosti mobilnosti u svrhu učenja.

Izvor: pip-eu.coe.int