Ocijeni: + -

Reklame su na svakom stupu!

Pavu Zaninovića, pročelnika Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo i redarstvo, pitali smo na koji je način uređeno postavljanje reklamnih panoa na rasvjetne stupove duž većih prometnica u Splitu - koja tvrtka ima dozvolu, na koji rok i koliko stupova, te koliko Grad Split uprihodi mjesečno od ovakve prodaje oglasnog prostora.

Nakon odgovora Pave Zaninovića, isto pitanje uputili smo na adresu Alexa Kvarantana, direktora gradske tvrtke Splitska obala d.o.o. za usluge i razvoj.

 
Ocijeni: + -

Pitajte Splitsku obalu

Pave Zaninović objasnio nam je da Upravni odjel za komunalno gospodarstvo i redarstvo ne upravlja navedenim stupovima te nas zamolio da pitanje postavimo gradskoj tvrtki Splitska obala, kojom je temeljem odluke Gradskog vijeća dodijeljeno pravo upravljanja stupovima javne rasvjete za postavljanje reklama.

Odgovorio: Grad Split - Upravni odjel za komunalno gospodarstvo i redarstvo, dana: 25/9/2012.
Čekali smo: 0 dana
 
Ocijeni: + -

Reklame su na 500 stupova

- Splitska obala d.o.o. provela je javni natječaj za zakup 500 stupova javne rasvjete u Gradu Splitu za potrebe reklamiranja. Natječaj je dobila tvrtka Salonacoop – Rogoznica d.o.o. na rok od 10 godina. Postavljanje reklamnog sadržaja na stupove uređeno je pravilnikom koji je donijela uprava Splitske obale d.o.o. - odgovorio nam je direktor Alex Kvarantan.

Odgovorio: Splitska obala d.o.o. za usluge i razvoj, dana: 9/10/2012.
Čekali smo: 14 dana
 
Potpuno novi Žugaj! - za sve žugatore