PRAVILA KORIŠTENJA

Infozona.hr je internet portal Info zone koja posjetiteljima u dobroj namjeri osigurava korištenje sadržaja, a u skladu s ciljevima Udruge. Info zona nije odgovorna za eventualnu netočnost objavljenih informacija dobivenih od strane organizatora događanja. Tekstovi na stranicama su informativnog karaktera. Ostali tekstovi (kolumne i izvještaji) objavljeni na portalu ne izražavaju nužno stavove i mišljenje portala, već su osobni stavovi, pogledi i mišljenja autora tekstova.

Korištenjem bilo kojeg dijela portal infozona.hr i svih njegovih dijelova i podstranica automatski prihvaćate sva važeća pravila korištenja. Stavovi izneseni od strane korisnika ne moraju nužno biti stavovi uredništva portala, niti se moraju uklapati u ciljeve Udruge. Udruga nije ni na koji način odgovorna za sadržaje koje objavljuju posjetitelji.Udruga polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Za korištenje bilo kojeg sadržaja portala ili primjedbe kontaktirajte uredništvo portala.

Ukoliko smatrate da je portal infozona.hr ili netko od posjetitelja povrijedio Vaša autorska ili neka druga prava ili zakonske odredbe, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji bit će uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju opravdanosti sadržaja žalbe.

Portal infozona.hr štiti privatnost korisnika portala u najvećoj mogućoj mjeri.

Korištenjem sadržaja portala obvezujete se da ćete poštivati hrvatske zakone, osnove bon tona i paziti na moralnost svojih postupaka.