Ocijeni pitanje: + -

Studiranje u Danskoj

Pozdrav, informirala bih se o studiranju u Danskoj, točnije na Sveučilištu u Kopenhagenu, društveni smjer (političke znanosti, sociologija, i sl.). Naišla sam na stranice nekih agencija koje imaju ugovore sa određenim Sveučilištima i smjerovima, a kako mene zanima Sveučilište u Kopenhagenu, društveni smjer nisam naišla na agenciju koja nudi tu mogućnost, pa bih voljela znati možete li me vi uputiti kome se mogu obratiti.

Pitali smo:
 
Ocijeni odgovor: + -

Prvo pitajte fakultete kako biste izbjegli potencijalnu proviziju agencija...

Najbolji način informiranja je direktno na stranicama fakulteta gdje se nalaze sve mogućnosti i upute za inozemne studente.  Agencije imaju samo određene ponude i za ograničenu skupinu sveučilišta, odnosno studijskih smjerova. Ukoliko bi htjela studirati samo jedan semestar, uvijek se možeš prijaviti na Erasmus+.

Odgovorio: Info zona, dana: 10/1/2020
 


Info zona uslugu servisa Pitaj! nudi na načelu povjerljivosti i anonimnosti. Čak i kada kao korisnik/ca dopustiš objavu pitanja i odgovora, jamči ti se maksimalna anonimnost. Sadržaj pitanja, bez podataka o imenu, prezimenu, broju mobitela i e-mail adresi, Info zona može proslijediti trećoj strani isključivo s ciljem traženje odgovora na tvoje postavljeno pitanje. Korisnici servisa Pitaj! nisu obavezni pri postavljanju pitanja upisati pravo ime i prezime ni broj mobitela i e-mail adresu, no Info zona će s eventualno upisanim podacima postupati sukladno Općoj uredbi o zaštiti osobnih podataka.