Ocijeni pitanje: + -

Radionice za udruge

Hoće li opet biti radionica za pisanje projekata za udruge? Zanima me kako sa projektima i tablicama prihoda i rashoda...

Pitali smo:
 
Ocijeni odgovor: + -

Pratite npr. financijskepodrske.hr

Upravo je aktualan poziv za edukaciju Financijsko upravljanje neprofitnim organizacijama u Centru za kulturu i cjeloživotno obrazovanje Zlatna vrata, ali preporučamo da na financijskepodrske.hr pratite najave radionica u organizaciji Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Odgovorio: Info zona, dana: 24/1/2020
 


Info zona uslugu servisa Pitaj! nudi na načelu povjerljivosti i anonimnosti. Čak i kada kao korisnik/ca dopustiš objavu pitanja i odgovora, jamči ti se maksimalna anonimnost. Sadržaj pitanja, bez podataka o imenu, prezimenu, broju mobitela i e-mail adresi, Info zona može proslijediti trećoj strani isključivo s ciljem traženje odgovora na tvoje postavljeno pitanje. Korisnici servisa Pitaj! nisu obavezni pri postavljanju pitanja upisati pravo ime i prezime ni broj mobitela i e-mail adresu, no Info zona će s eventualno upisanim podacima postupati sukladno Općoj uredbi o zaštiti osobnih podataka.