Ocijeni pitanje: + -

Zabrana pušenja u EU

 Hoće li ulazak Republike Hrvatske u Europsku uniju utjecati na sadašnji Zakon o ograničavanju uporabe duhanskih proizvoda- popularno nazvan i Zakon o zabrani pušenja?

Pitali smo:
 
Ocijeni odgovor: + -

Bit ćemo obaviješteni

 Vezano za moguće promjene Zakona o ograničavanju uporabe duhanskih proizvoda («Narodne novine» broj 125/08, 55/09 – ispravak i 118/09) sva javnost i zainteresirana javnost bit će pravovremeno obaviještena sukladno odredbama Kodeksa savjetovanja sa zainteresiranom javnošću u postupcima donošenja zakona, drugih propisa i akata (NN 140/2009).

Odgovorio: Ministarstvo zdravlja, dana: 25/9/2012
 


Info zona uslugu servisa Pitaj! nudi na načelu povjerljivosti i anonimnosti. Čak i kada kao korisnik/ca dopustiš objavu pitanja i odgovora, jamči ti se maksimalna anonimnost. Sadržaj pitanja, bez podataka o imenu, prezimenu, broju mobitela i e-mail adresi, Info zona može proslijediti trećoj strani isključivo s ciljem traženje odgovora na tvoje postavljeno pitanje. Korisnici servisa Pitaj! nisu obavezni pri postavljanju pitanja upisati pravo ime i prezime ni broj mobitela i e-mail adresu, no Info zona će s eventualno upisanim podacima postupati sukladno Općoj uredbi o zaštiti osobnih podataka.