Ocijeni pitanje: + -

Hoćemo li u sve članice moći bez putovnice?

Hoće li hrvatski državljani nakon ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju moći putovati u sve zemlje EU-a bez putovnice?

 
Ocijeni odgovor: + -

Potražite u publikacji

Iz Ureda glasnogovornika Ministarstva vanjskih i europskih poslova odgovorili su nam da detaljnije informacije o pitanjima ulaska RH u EU, pregovorima i općenito EU tematici potražimo u publikacijama Ministarstva i Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj: mvep.hr, eu-referendum.hr, mvep.hr, delhrv.ec.europa.eu.

Odgovorio: Ministarstvo vanjskih i europskih poslova, dana: 22/1/2013
 


Info zona uslugu servisa Pitaj! nudi na načelu povjerljivosti i anonimnosti. Čak i kada kao korisnik/ca dopustiš objavu pitanja i odgovora, jamči ti se maksimalna anonimnost. Sadržaj pitanja, bez podataka o imenu, prezimenu, broju mobitela i e-mail adresi, Info zona može proslijediti trećoj strani isključivo s ciljem traženje odgovora na tvoje postavljeno pitanje. Korisnici servisa Pitaj! nisu obavezni pri postavljanju pitanja upisati pravo ime i prezime ni broj mobitela i e-mail adresu, no Info zona će s eventualno upisanim podacima postupati sukladno Općoj uredbi o zaštiti osobnih podataka.