Ocijeni pitanje: + -

Gdje provesti slobodno vrijeme?

Studentica sam i imam potrebu dodatno obogatit svoje slobodno vrijeme. Zbog tog bi se željela bavit nekom aktivnosti npr. sudjelovati u nekim radionicama, volonterskim radom ili sudjelovati u udruzi. Gdje se mogu javiti?

Pitali smo:
 
Ocijeni odgovor: + -

Korisno provođenje slobodnog vremena

Volonterski centar Split najbolji je prvi korak za one koji žele volontirati. Na njhovoj web stranici nalazi se ponuda volonterskih prilika - vcst.info. Osim popisa poslova postoji i opcija da se zaintereisrani prijave i ostave svoje podatke tako da ih volonterski centar može spojiti sa udrugama, organizacijama i ustanovama koji traže volontere.

Za one studente koji žele raditi, Studentski centar nudi širok izbor poslova. Na njihovoj stranici scst.unist.hr nalaze se sve informacije za prijavu na Student servis i popis poslova koji se trenutno nude.

Osim toga, Info zona na svojoj stranici infozona.hr nudi studentima i drugim mladima informacija o raznim prilikama, poput sudjelovanja na radionicama, predavanjima, edukacijama i drugim aktivnostima.

Odgovorio: Info zona, dana: 29/7/2019
 


Info zona uslugu servisa Pitaj! nudi na načelu povjerljivosti i anonimnosti. Čak i kada kao korisnik/ca dopustiš objavu pitanja i odgovora, jamči ti se maksimalna anonimnost. Sadržaj pitanja, bez podataka o imenu, prezimenu, broju mobitela i e-mail adresi, Info zona može proslijediti trećoj strani isključivo s ciljem traženje odgovora na tvoje postavljeno pitanje. Korisnici servisa Pitaj! nisu obavezni pri postavljanju pitanja upisati pravo ime i prezime ni broj mobitela i e-mail adresu, no Info zona će s eventualno upisanim podacima postupati sukladno Općoj uredbi o zaštiti osobnih podataka.