Ocijeni pitanje: + -

Hoće li se legalizirati lakše droge?

U brošuri "100 pitanja o europskim integracijama“ u izdanju Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija potražili smo odgovor na pitanje - hoće li se legalizirati lakše droge kad uđemo u EU.

 
Ocijeni odgovor: + -

Ovisi isključivo o RH

Područje legalizacije lakih droga nije usklađeno na razini Europske unije, pa postupak legalizacije lakih droga u Republici Hrvatskoj neće ovisiti o ulasku Hrvatske u Europsku uniju, već o inicijativi i odlukama tijela za to pitanje u RH.

 


Info zona uslugu servisa Pitaj! nudi na načelu povjerljivosti i anonimnosti. Čak i kada kao korisnik/ca dopustiš objavu pitanja i odgovora, jamči ti se maksimalna anonimnost. Sadržaj pitanja, bez podataka o imenu, prezimenu, broju mobitela i e-mail adresi, Info zona može proslijediti trećoj strani isključivo s ciljem traženje odgovora na tvoje postavljeno pitanje. Korisnici servisa Pitaj! nisu obavezni pri postavljanju pitanja upisati pravo ime i prezime ni broj mobitela i e-mail adresu, no Info zona će s eventualno upisanim podacima postupati sukladno Općoj uredbi o zaštiti osobnih podataka.