Arhiva pitanja i odgovora

  • Pregledaj koja se pitanja postavljaju i može li tvoje biti originalnije. U komentarima prenesi svoja znanja o temi, iznesi svoja iskustva ili podijeli svoj stav i pomozi nama i drugima.
  • Ocjenjivanjem pitanja i odgovora te iznošenjem svojih stavova i iskustava u komentarima ispod odgovora pomažeš nama, ali i drugima.
  • Nema glupih pitanja, ali ocjenjujte i pitanja kako bi se ona najkorisnija istaknula. Trudit ćemo se da ne bude ni glupih odgovora pa ocjenjujte i njih kako bi znali koje moramo nadopuniti.

Pitanja (kronološki)

 
 

Arhiva odgovoraInfo zona uslugu servisa Pitaj! nudi na načelu povjerljivosti i anonimnosti. Čak i kada kao korisnik/ca dopustiš objavu pitanja i odgovora, jamči ti se maksimalna anonimnost. Sadržaj pitanja, bez podataka o imenu, prezimenu, broju mobitela i e-mail adresi, Info zona može proslijediti trećoj strani isključivo s ciljem traženje odgovora na tvoje postavljeno pitanje. Korisnici servisa Pitaj! nisu obavezni pri postavljanju pitanja upisati pravo ime i prezime ni broj mobitela i e-mail adresu, no Info zona će s eventualno upisanim podacima postupati sukladno Općoj uredbi o zaštiti osobnih podataka.