PITAJ NAS, GOOGLE NE ZNA SVE!

  • Znate li nekog couchsurfera koji bi mi mogao dati koji savjet? Gdje mogu izložiti svoje fotografije? Krše se moja studentska prava, kome se obratiti? Ja bi ne studetsku razmjenu, odakle krenuti? Mogu li legalno raditi prije punoljetnosti? Gdje mogu volontirati? Imam li pravo na neku stipendiju? Moj prijatelj previše kocka, kome da se obratim? Je li testiranje na HIV anonimno?
  • Google ne zna sve, ne znamo ni mi, ali onda ćemo pitati naše provjerene suradnike koji ti mogu dati odgovor, savjet ili čak o nekim temama prenijeti iskustva iz prve ruke.
  • Ocjenjivanjem pitanja i odgovora te iznošenjem svojih stavova i iskustava u komentarima ispod odgovora pomažeš nama, ali i drugima.
  • Svoje pitanje upiši u donji formular, ako imaš neku dokumentaciju, priloži i nju i po želji upiši e-mail adresu i/ili broj mobitela da te po potrebi možemo kontaktirati… Ako označiš da možemo anonimno objaviti tvoje pitanje i odgovor, pomoći ćeš i drugima.

TI PITAŠ, MI TRAŽIMO ODGOVORE. PITAJ NAS!

  • Imaš li koji dokument za priložiti?

  • Ako dopustiš da anonimno objavimo tvoje pitanje i odgovor, pomoći ćeš i drugima.

Najbolje ocjenjena pitanja

 


Info zona uslugu servisa Pitaj! nudi na načelu povjerljivosti i anonimnosti. Čak i kada kao korisnik/ca dopustiš objavu pitanja i odgovora, jamči ti se maksimalna anonimnost. Sadržaj pitanja, bez podataka o imenu, prezimenu, broju mobitela i e-mail adresi, Info zona može proslijediti trećoj strani isključivo s ciljem traženje odgovora na tvoje postavljeno pitanje. Korisnici servisa Pitaj! nisu obavezni pri postavljanju pitanja upisati pravo ime i prezime ni broj mobitela i e-mail adresu, no Info zona će s eventualno upisanim podacima postupati sukladno Općoj uredbi o zaštiti osobnih podataka.